پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
معرفی باتری موبایل
نوشته شده در یک شنبه 7 فروردين 1401
بازدید : 618
نویسنده : امین پارسیان

باتری موبایل یکی از اصلی ترین قطعات سخت افزاری آن است که بدون آن گوشی عملا نمی تواند عملکردی داشته باشد و همواره یکی از دغدغه های کاربران و سازندگان بوده و سازندگان همواره به دنبال افزایش کارایی افزایش ذخیره سازی شارژ بوده اند. توسط باتری موبایل و کاربران نیز میزان شارژ را یکی از رده های برتر در خرید گوشی موبایل می دانند.

این روزها تلفن های همراه و تبلت ها با انواع مختلفی از باتری ها عرضه می شوند و کیفیت آن ها تعیین می کند که چقدر انرژی می توانند ذخیره کنند و بنابراین مدت زمانی که می توانند با یک بار شارژ گوشی را روشن نگه دارند. دارند.

باتری های موبایل در اندازه ها و وزن های مختلفی تولید می شوند و محدودیت هایی در این زمینه وجود دارد، زیرا باتری های بزرگ گوشی را سنگین و در دست گرفتن آن برای کاربر سخت می کند.

بنابراین، طراحان باتری اساساً روی سه پارامتر باتری کار می کنند: ترکیب شیمیایی، اندازه و وزن آن. در ادامه با کوک موبایل همراه باشید تا به معرفی باتری ها و انواع باتری های مورد استفاده در گوشی های موبایل بپردازیم.


باتری تلفن همراه به عنوان منبع DC ولتاژ و جریان مورد نیاز گوشی را تامین می کند. باتری یک ظرف قابل شارژ است که عمر طولانی و عملکرد عالی دارد. گوشی های موبایل از قطعات ریز و درشت ساخته شده اند که هر کدام از آن ها اهمیت زیادی دارند. برخی از این قطعات مانند باتری ها بسیار مهمتر از بقیه هستند و نقش مهم تری دارند.

این قطعه یکی از مهمترین اجزای سخت افزار است و انرژی دستگاه را تامین می کند. اگر بخواهیم این قطعه را با اندام های بدن انسان مقایسه کنیم، می توانیم بگوییم کاری که باتری برای موبایل انجام می دهد، قلب برای انسان انجام می دهد. پس واضح است که باتری گوشی مهم است.

ویژگی های باتری موبایل
هر کدام از گوشی های هوشمند امروزی مانند آیفون، سامسونگ، هوآوی و شیائومی و... مجهز به باتری مخصوص به خود هستند. برخی از آنها قابل تعویض و برخی غیر قابل تعویض هستند زیرا به راحتی توسط کاربر تعویض نمی شود. برخی از ویژگی های باتری موبایل:

ولتاژ باتری: ولتاژ تولید شده معمولاً در محدوده 3.6 تا 4.1 ولت برای هر باتری است.

جریان باتری: جریان های وارد شده بر روی باتری موبایل عموماً بر حسب میلی آمپر ساعت (mAh) است که در واقع به عنوان ظرفیت باتری تعریف می شود. این مقدار بسته به نوع باتری و همچنین تقاضای تلفن همراه بین 600 تا 6000 میلی آمپر ساعت است. با این مقدار می توانید زمان ذخیره شارژ، کارکرد باتری و دبی جریان را بر حسب ساعت محاسبه کنید.

مواد باتری: معمولا باتری ها از نیکل یا لیتیوم ساخته می شوند. اینها عبارتند از نیکل-کادمیم، هیدرات نیکل-فلز (که با استفاده از باتری های نیکل تقریباً منسوخ شده است)، لیتیوم-یون، لیتیوم-پلیمر. امروزه اکثر تلفن های همراه از باتری های لیتیومی استفاده می کنند. این نیز به این دلیل است که باتری های لیتیومی مقاومت بیشتری در برابر دما و ضربه دارند و همچنین انعطاف پذیری بیشتری دارند. در ادامه انواع باتری های مورد استفاده در گوشی های موبایل را به اختصار بیان می کنیم:

باتری های نیکل کادمیوم
باتری های نیکل کادمیوم اولین نسل از باتری های قابل شارژ هستند که امروزه تقریباً در هیچ گوشی یا وسیله الکترونیکی دیگری استفاده نمی شود. این باتری ها از نیکل، اکسید و فلز کادمیوم به عنوان الکترود تشکیل شده اند. عمر بسیار زیاد و مقاومت خوب در برابر نوسانات الکتریکی از مزایای این نوع باتری است و حجم زیاد و وزن زیاد و همچنین گرم شدن بیش از حد آن ها از معایب آنهاست.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: